Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Systemvetenskapliga programmet & Beteendevetenskapliga programmet

Läser du på Systemvetenskapliga programmet eller Beteendevetenskapliga programmet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

Information

När:

April 24, 2024

kl. 

09.00

12.00

Var:

Humanisthuset sal D210

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

För dig som läser Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot design, interaktion och innovation eller Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer, ta chansen att träffa arbetsgivare i regionen där alumner från ditt program nu jobbar. Talarna kommer bland annat att prata om hur de upplevde studietiden, hur de fick sitt första jobb och varför de arbetar med det de gör idag. Du kommer även få höra om vilka utmaningar alumnerna ställts inför, vilka kompetenser som är viktiga i deras jobb och vad de tagit med sig från utbildningen.

Vi avslutar med att bjuda på lunch.

Senast den 21 april behöver vi din anmälan.

Hoppas vi ses!

Program

09.00-09.15 Välkommen, detta är Umeåregionens arbetsmarknad

09.15-09.45 Talare 1

09.45-10.15 Talare 2

10.15-10.30 Paus och mingel

10.30-11.00 Talare 3

11.00-11.15 Summering och avslutning

11.15-12.00 Lunch och mingel

Föreläsare

Olivia Lundberg

Olivia Lundberg

Umeå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen

Olivia läste Beteendevetenskapliga programmet medinriktning mot IT-miljöer mellan 2015-2018. Efter examen jobbade hon i Stockholm som IT konsult. Idag arbetar hon som verksamhetsutvecklare med fokus på utveckling och digitalisering inom samhällsbyggnadsprocessen på Umeå kommun. I rollen ingår bland annat projektledning vid införande av nya verksamhetsspecifika system, omvärldsbevakning och förstudiearbeten. Hon samordnar även en del insatser kopplat till att höja verksamhetens digital mognad samt sammanställer och visualiserar data som underlag för verksamhetsplanering och uppföljning.

Rebecka Nordin

Rebecka Nordin

XLENT Norr, Örnsköldsvik

Rebecka tog examen vid BIT-programmet 2005. Sedan examen har hon jobbat inom statlig, offentlig och privat sektor med uppdrag och roller som fördjupat hennes förståelse för både människor och teknik och hur värde kan uppstå i samspelet dem emellan. Idag arbetar hon som konsult på XLENT och är verksam inom innovationsledning, förändringsledning och projektledning. Rebecka kommer att berätta om sin resa från en arbetsroll präglad av att hantera dåtid och nutid till att hitta hem i en roll präglad av att utforska framtid.   

Oskar Hauer

Oskar Hauer

Atea

Oskar tog examen 2016 från Systemvetarprogrammet vid Umeå universitet. Han arbetar idag som specialistkonsult inom automation på Atea, men har tidigare arbetat som konsult inom projektledning/administration, kravhantering och webbutveckling. Oskar kommer att berätta om sin personliga resa från studietiden till idag och belysa vikten av nyfikenhet för att lyckas som junior konsult. Utöver detta kommer Oskar att dela med sig av erfarenheter och insikter samt ge en inblick i en typisk dag som konsult på Atea.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Systemvetenskapliga programmet & Beteendevetenskapliga programmet

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga