Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot design, interaktion och innovation & Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer

Läser du på Systemvetenskapliga programmet eller Beteendevetenskapliga programmet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

Information

När:

April 24, 2024

kl. 

09.00

12.00

Var:

Theatre, Arkitekthögskolan

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Ta chansen att träffa arbetsgivare i regionen där alumner från ditt program nu jobbar. Talarna kommer bland annat att prata om hur de upplevde studietiden, hur de fick sitt första jobb och varför de arbetar med det de gör idag. Du kommer även få höra om vilka utmaningar alumnerna ställts inför, vilka kompetenser som är viktiga i deras jobb och vad de tagit med sig från utbildningen.

Senast den 20 april behöver vi din anmälan.

Hoppas vi ses!

Program

Program kommer inom kort

Föreläsare

Ingen information om föreläsarna

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot design, interaktion och innovation & Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

Kommande Jobbsnack

April 10, 2024

09.00

12.00

Arkitektprogrammet & Mastersprogrammet i arkitektur och stadsbyggnad

Läser du på Arkitektprogrammet eller Mastersprogrammet i arkitektur och stadsbyggnad? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga