Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Om oss

Umeåregionen är en av Europas snabbast växande regioner.  Här finns en stor och bred arbetsmarknad med aktörer som ständigt spanar efter välutbildade människor. I Jobbsnack möts Umeås studenter och det regionala näringslivet för att lära sig mer om varandra. Jobbsnack arrangerades för första gången i februari 2011 och sen dess har mer än 2400 studenter och över 170 företag och organisationer tagit chansen att få mer kunskap och bättre kontakter.

Jobbsnack drivs och arrangeras i ett samarbete mellan Umeå kommun Näringsliv, Örnsköldsviks kommun, Enheten för forskningsstöd och samverkan vid Umeå universitet, Umeå studentkår, Umeå naturvetar- och teknologkår samt Umeå Medicinska Studentkår.

Kontakt
dekorelement

Säkra din framtid

Vill du veta mer om vilka jobbmöjligheter som finns i Umeåregionen?

Vill du få höra vad folk med din utbildning faktiskt gör på dagarna?

Vill du knyta kontakter som kan leda till jobb efter examen?

Då ska du delta på Jobbsnack.

Vad är ett Jobbsnack?

I Jobbsnack får yrkespersoner från företag och organisationer berätta om sina jobb och knyta kontakter med välutbildade studenter som är på väg ut i arbetslivet.

Upplägget är enkelt.

Jobbsnack arrangeras tre gånger per termin och pågår ca en och en halv timme. I programmet ingår:

  • Vi arrangörer berättar om Umeås näringsliv
  • Korta målgruppsanpassade presentationer av yrkespersoner
  • Mingel

Varje Jobbsnack vänder sig till olika studentgrupper och branscher. Vi ser till att du får träffa personer i branscher som passar din utbildning och att regionens arbetsgivare får träffa möjliga framtida medarbetare. Läs om vad som är på gång under fliken Kommande Jobbsnack.

Är du student vid Umeå universitet och vill att just din utbildning ska få ta del av ett Jobbsnack?

Kontakta oss, så planerar vi tillsammans.

170 företag

Har redan engagerat sig i Jobbsnack

2400 studenter

Över 2400 studenter har varit delaktiga