Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Personalvetar- & sociologi-programmet

Läser du på Personalvetarprogrammet eller Sociologiprogrammet? 

Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

Information

När:

December 6, 2023

kl. 

09.00

12.00

Var:

Hörsal D210 i Humhuset

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Ta chansen att träffa arbetsgivare i regionen där alumner från ditt program nu jobbar. Talarna kommer bland annat att prata om hur de upplevde studietiden, hur de fick sitt första jobb och varför de arbetar med det de gör idag. Du kommer även få höra om vilka utmaningar alumnerna ställts inför, vilka kompetenser som är viktiga i deras jobb och vad de tagit med sig från utbildningen.

Eventet riktar sig till dig som läser Personalvetarprogrammet, Sociologiprogrammet, Mastersprogrammet i sociologi eller Mastersprogrammet i ledarskap och organisation.

Fyll i din anmälan längre ned på denna sidan, senast den 3 december.

Eventet avslutas med att vi bjuder på lunch.

Hoppas vi ses!

Program

Preliminärtprogram

09.00-09.15 Välkommen, detta är Umeåregionens arbetsmarknad

09.15-09.45 Talare 1

09.45-10.15 Talare 2

10.15-10.30 Paus och mingel

10.30-11.00 Talare 3

11.00-11.15 Summering och avslutning

11.15-12.00 Lunch och mingel

Föreläsare

Jenny Norberg

Jenny Norberg

PostNord

Jenny är utbildad hälsovetare vid Umeå Universitet och tog kandidatexamen från Idrottsvetenskapliga programmet med inriktning hälsa och friskvård våren 2019. Under hennes arbete inom restaurang efter examen insåg hon värdet i att ha en välmående personal och arbetsmiljö, och valde därför att ansöka till mastersprogrammet i ledarskap och organisation vid Umeå Universitet hösten 2021. Sedan examen 2023 har Jenny arbetat på PostNord Sverige som Personaladministratör via Poolia. Jobbet innebär att hon ger support och stöd till chefer och medarbetare inom olika typer av personalfrågor.

Fredrik Lindahl

Fredrik Lindahl

Örnsköldsviks kommun

Fredrik tog examen 2012 från Personalvetarprogrammet vid Umeå universitet. Han arbetar idag som förhandlare inom arbetsrätt vid Örnsköldsviks kommun, men har tidigare arbetat med personalrelaterade frågor inom både privat och offentlig sektor i roller som HR-konsult, HR Business Partner, Arbetsrättsspecialist och Enhetschef. Fredrik nuvarande befattning innebär förhandlingar inom det arbetsrättsliga området så som tviste-, intresse- och medbestämmandeförhandlingar. Han har även ansvar för utbildningar samt att fungera som stöd till chefer i tolkning och tillämpning av både kollektivavtal samt arbetsrättslig lagstiftning.

Moa Westman

Moa Westman

Mowes i Norrland

Moa läste Sociologiprogrammet med inriktning mot socialpsykologi och tog masterexamen i ledarskap och organisation 2013 från Umeå Universitet.  Sedan examen har Moa arbetat med HR, enhetschef, hälsocoach och drivit eget sedan 2016. Moa har långerfarenhet från hälsobranschen där hon har arbetat som utbildare, föreläsare och ledare. Moa kommer att berätta om sin väg från att arbeta som liftvakt i Agnäsbacken, till att söka arbete i Österrike och att till slut våga ta klivet ut och starta eget. Idag driver hon ett eget konsultbolag, Mowes i Norrland, med inriktning mot organisatorisk hälsa. 

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Personalvetar- & sociologi-programmet

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga