Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Kulturanalys

Kom och lyssna på alumner från ditt program som berättar om karriärmöjligheter i Umeåregionen.

Sista anmälningsdag är den 6 november.

Information

När:

November 11, 2022

kl. 

09.00

12.00

Var:

Umeå universitet, Universitetsledningshuset - lokal Triple Helix

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Läser du Kulturalysprogrammet, Programmet för kulturentreprenörskap, Mastersprogrammet i tillämpad kulturvetenskap eller Branschutbildningen för museer och kulturarv? Ta chansen att lyssna till alumner från ditt program som berättar om sin karriärresa från examen till idag. Du får även höra om olika arbetsgivare som finns i Umeåregionen och hur regionens arbetsmarknad ser ut.

Vi avslutar förmiddagen med en härlig lunchbuffé.

Välkommen att anmäl dig senast den 7 november.

Program

Föreläsare

Elin Hellrönn

Elin Hellrönn

Umeå kommun

Elin har läst Kulturanlysprogrammet och tog sin examen 2006. Utöver utbildningen, med inriktning ”kulturliv och upplevelse” har Elin också högskolepoäng inom musiketnologi, medie- och kommunikationsvetenskap, konstvetenskap samt feminism och populärmusik. Under tonåren var Elin aktiv inom föreningslivet, arrangerade spelningar och anordnade evenemang. Hon har också själv en bakgrund som musiker och har turnerat. Att arbeta med kultur var en ambition från unga år. Efter examen fick Elin anställning som producent på NorrlandsOperan och var under många år projektledare för scenkonstfestivalen MADE och Umeå Internationella Jazzfestival. Hon arbetade också med frågor och arbetsuppgifter utifrån det regionala länsmusikuppdraget. Sedan 2017 är Elin programchef på Kulturförvaltningen, Umeå kommun. Uppdraget innebär att samordna och leda förvaltningens övergripande programarbete. Elin är verksamhetschef för Programavdelningen och driver, tillsammans med två enhetschefer, strategi- och utvecklingsfrågor för ett flertal verksamheter, bland annat Vävenscenen, Kvinnohistoriskt museum, Konstverksamheten och stödfunktioner såsom kommunikatörer, tekniker och administratörer i Väven.

James Dahlgren

James Dahlgren

Brath

James tog examen från kulturanalysprogrammet 2019. I yrkeslivet har James arbetat i kundfokuserade yrkesområden som biblioteksassistent, marknadsundersökare och kundtjänstmedarbetare. James har ett stort kulturellt intresse och har suttit med i styrelsen för Örnsköldsviks riksteaterförening där han även varit anställd som administratör med ansvar för kommunikation, webbutveckling och eventbokning. James har även arbetat som kommunikatör för Örnsköldsvik- och Hola folkhögskola innan han gick vidare till specialistbyrån Brath AB. På Brath är han Account Manager och länken mellan företagets kunder och SEO/SEM-specialisterna.

Pierre Hedin

Pierre Hedin

Brath

Pierre jobbar idag som leveranschef på Brath för avdelningarna SEO, SEM (Google ads) och Facebook (paid social). Har tidigare varit professionell ishockeyspelare och avslutade karriären 2012. Därefter tog han en kandidatexamen i psykologi från Umeå universitet och har innan Brath jobbat som chef inom välfärdsförvaltningen i Örnsköldsvik samt inom IT-branschen.

Brath öppnade dörrarna till kontoret i Örnsköldsvik i januari 2013 och var då 7 personer. Sedan dess har Brath vuxit till ca 30 medarbetare som jobbar med olika delar inom digital marknadsföring. Idag har byrån tre fokusområden; SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Kulturanalys

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga