Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Arbetsterapeut

Nu har du som läser Arbetsterapeutprogrammet möjlighet att lyssna på alumner från ditt program.

Information

När:

April 29, 2022

kl. 

09.00

12.00

Var:

Triple Helix, Universitetsledningshuset

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Nu har du som läser Arbetsterapeutprogrammet vid Umeå Universitet möjlighet att lyssna på alumner som berättar om hur det är att jobba och leva i Umeåregionen.

Program

08.30-09.00 Drop in och morgonkaffe    

09.00-09.10 Moderator - Välkommen - arbetsmarknaden i Umeåregionen

09.10-09.40 Marlene Tillqvist - Att  jobba som arbetsterapeut på Örnsköldsviks kommun och framtidsutsikter 

09.40-09.55 Paus inkl kaffe/te      

09.55-10.25 Frida Nilsson - Vård  at patienter efter lång IVA-vård r/t Covid-19 och äldre patientens medicinska, fysiska, psykiska och sociala funktionsförmåga och anställningsmöjligheterna på Geriatriken

10.25-10.55 Emmelie Carlsson - Från  examen till Uppsala tillbaka till Umeå och nu Örnsköldsvik. En  arbetsterapeuts resa och jobbmöjligheter på Örnsköldsviks sjukhus

10.55-11.00 Moderator - Sammanfattning  och avslut  

11.00-12.00 Mingel och lunch  

Föreläsare

Marlene Tillqvist

Marlene Tillqvist

Örnsköldsviks kommun

Marlene Tillqvist är utbildad arbetsterapeut vid Umeå Universitet och tog sin examen 2014. Efter utbildningen fick hon in en fot på Rehabenheten på Örnsköldsviks kommun genom sommarvikariat och har sedan dess varit kvar där. Marlene började sin karriär inom särskilt boende gick sedan över till hemsjukvården och arbetar nu som samordningsarbetsterapeut.

Frida Nilsson

Frida Nilsson

Region Västerbotten, Geriatriskt Centrum, NUS

Frida Nilsson är utbildad arbetsterapeut vid Umeå Universitet och tog sin examen 2021. Under sin första praktik på utbildningen var hon på Geriatriskt centrum och fick där uppögonen för hur givande det är att jobba med äldre. Efter sin examen fick hon ett sommarvikariat på korttidsboende och återvände sedan till Geriatriken där hon nu arbetar på deras allmängeriatriska vård- och rehabiliteringsavdelning.

Emmelie Carlsson

Emmelie Carlsson

Örnsköldsviks sjukhus, vuxenpsykiatriska mottagningen

Emmelie Carlsson är utbildad arbetsterapeut vid Umeå universitet och tog sin examen 2015. Efter examen veckopendlade hon till en början till Uppsala för att arbeta inom hemsjukvård. Därefter fick hon en anställning inom Umeå kommun inom samma område. När familjen växte och intresset för psykiatri blev allt starkare bestämde sig Emmelie att flytta tillbaka till Örnsköldsvik där hon har sitt ursprung. Emmelie arbetar idag inom specialistvården på Vuxenpsykiatriska mottagningen som legitimerad arbetsterapeut.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Arbetsterapeut

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

Kommande Jobbsnack

April 24, 2024

09.00

12.00

Systemvetenskapliga programmet & Beteendevetenskapliga programmet

Läser du på Systemvetenskapliga programmet eller Beteendevetenskapliga programmet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga