Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Gymnasielärare

Nu ger vi dig som studerar till gymnasielärare chansen att möta yrkesverksamma i Umeå och Örnsköldsvik som berättar om sin karriärresa.

Information

När:

February 22, 2021

kl. 

10.00

11.30

Var:

Digitalt

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Nu ger vi dig som studerar till gymnasielärare chansen att möta yrkesverksamma i Umeå och Örnsköldsvik, så de kan berätta hur de tog sig dit de är idag, samt vad de egentligen gör på dagarna. Allt för att du ska få en försmak för vad din framtida karriär kan innehålla samt vilka roliga och intressanta företag och organisationer det finns i Umeå och Örnsköldsvik.

Talare:

Frida Marklund, Umeå universitet

Anderas Skog, Region Västerbotten

Thomas Nordell, Universitets- och högskolerådet

Program

Moderatorn hälsar välkommen till dagen.

Vi inleder programmet med att talarna berättar om sin karriärresa och efter varje talare har ni möjlighet att ställa frågor.

Efter talarprogrammen anordnas ett digitalt mingel där deltagarna har möjligt att träffa varandra och talarna.

Föreläsare

Frida Marklund

Frida Marklund

Umeå Universitet

Frida är i grunden utbildad gymnasielärare i bild och svenska och har efter examen arbetat som universitetsadjunkt i svenska (på LTU i 3 år) för att sedan söka och antas som doktorand i pedagogiskt arbete med inriktning mot bild (Umeå universitet). Hon har arbetat som universitetsadjunkt i bild under delar av sin forskarutbildning och disputerade nu i januari, 2020. Nu arbetar hon som timanställd på institutionen för estetiska ämnen och har precis sökt ett lektorat i bild.

Andreas Skog

Andreas Skog

Region Västerbotten

Andreas bestämde sig tidigt för att arbeta med människor och lärande. Via lärarutbildningen i Umeå landade han på en gymnasieskola i Umeå kommun. Året var 1997 och internet bröt igenom på allvar, det banade väg för att använda digitala verktyg, samarbete i internationella projekt och hans roll som IT-pedagog och pedagogisk handledare utvecklades snabbt.

Efter tolv år som lärare övergick han till att arbeta som IT-pedagog inom Media Center, Region Västerbotten. På denna arena planerade och genomförde han och hans kollegor utbildning om IT och lärande för tusentals lärare i länet. Andreas intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling har också inneburit engagemang i nationella nätverk, konferenser och utbildningar för helt nya målgrupper, alltifrån elever, föräldrar, förskollärare, bibliotekarier till chefer inom offentlig och privat sektor.

Numer är hans roll Samordnare för digitalisering inom avdelningen för näringsliv och samhällsbyggnad, Region Västerbotten, där han driver projekt för att höja den digitala kompetensen i Västerbotten. Det vanligt att han också arbetar som moderator för såväl digitala som fysiska konferenser.

Thomas Nordell

Thomas Nordell

Konsult på Universitets- och högskolerådet

Thomas Nordell är gymnasielärare från Umeå Universitet och har jobbat som lärare på grundskola och gymnasium i Örnsköldsvik i över 20 år. Sedan 2017 arbetar han som konsult åt Universitets- och högskolerådet inom Den globala skolan där han ordnar fortbildning åt pedagoger inom ämnen som hållbar utveckling, mänskliga rättigheter och interkulturell förståelse. Han har stor erfarenhet av internationella utbyten via resor med elevgrupper och vuxna till olika destinationer främst i Östafrika.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Gymnasielärare

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga