Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Gastronomi & Turism

Läser du på Gastronomiprogrammet eller Turismprogrammet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

Information

När:

May 4, 2023

kl. 

09.00

12.00

Var:

Triple Helix, Universitetsledningshuset Umeå universitet

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Ta chansen att träffa arbetsgivare i regionen där alumner från ditt program nu jobbar. Talarna kommer bland annat att prata om hur de upplevde studietiden, hur de fick sitt första jobb och varför de arbetar med det de gör idag. Du kommer även få höra om vilka utmaningar alumnerna ställts inför, vilka kompetenser som är viktiga i deras jobb och vad de tagit med sig från utbildningen.

Klicka på ”Anmäl dig” nedan, senast den 28 april.

Hoppas vi ses!

Program

09.00-09.15 Välkommen, detta är Umeåregionens arbetsmarknad

09.15-09.45 Talare 1

09.45-10.15 Talare 2

10.15-10.30 Paus och mingel

10.30-11.00 Talare3

11.00-11.15 Summering och avslutning

11.15-12.00 Lunch och mingel. Vi bjuder på en tapastallrik

Föreläsare

Tinna Sandström

Tinna Sandström

Coeo

Tinna tog kandidatexamen från Turismprogrammet 2012 och fick direkt efter examen en heltidsanställning på Umeå turistbyrå i rollen som informatör. Rollen gav goda insikter kring vad besökare efterfrågar, likväl erfarenheter i vad den lokala branschens leverantörer erbjuder och därmed en djup förståelse om branschens utmaningar och utvecklingspotential. I och med en omorganisering inom destinationsbolaget fick Tinna en ny tjänst som säljande projektledare med mål att attrahera möten och evenemang till staden. Efter ett par års började Tinna på det nystartade företaget Coeo med en långsiktig målsättning att digitalisera konferensbranschen. Våren 2020 registrerade Tinna sitt eget företag, Umeå Tours, som hon nu driver och utvecklar. 

Linn Alexandersson

Linn Alexandersson

Umeå kommun

Linn är landsbygdsfantasten som läst till Kulturgeograf på Turism och Destinationsprogrammet och tog examen 2019. Hon är född och uppväxt i Sollentuna utanför Stockholm men som ung valde att flytta hemifrån för att studera på hotell och turismprogrammet i Malung. Efter studierna flyttade hon till Vilhelmina i ett år innan hon därefter flyttade till Umeå för att fortsätta studera till Kulturgeograf på Turism och Destinationsprogrammet. Efter avslutade studier har Linn omvandlat sina sex års turismstudier och teoretiska kunskaper till praktiska erfarenheter genom olika projektledartjänster med fokus på landsbygdsutveckling. Hon har bland annat jobbat som projektledare på Leader Lappland, Stöckebygdens Utveckling och jobbar idag på Umeå Kommun som Utvecklingsstrateg inom landsbygdsfrågor.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Gastronomi & Turism

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga