Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Fysioterapeut

Läser du Fysioterapeutprogrammet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

Information

När:

May 12, 2023

kl. 

09.00

12.00

Var:

Luxemburg, IKSU Sport Umeå

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Ta chansen att träffa arbetsgivare i regionen där alumner från ditt program nu jobbar. Talarna kommer bland annat att prata om hur de upplevde studietiden, hur de fick sitt första jobb och varför de arbetar med det de gör idag. Du kommer även få höra om vilka utmaningar alumnerna ställts inför, vilka kompetenser som är viktiga i deras jobb och vad de tagit med sig från utbildningen.

Klicka på ”Anmäl dig” nedan, senast den 7 maj.

Hoppas vi ses!

Ytterligare talare kommer att presenteras inom kort.

Program

09.00-09.15 Välkommen, detta är Umeåregionens arbetsmarknad

09.15-09.45 Talare 1

09.45-10.15 Talare 2

10.15-10.30 Paus och mingel

10.30-11.00 Talare 3

11.00-11.15 Summering och avslutning

11.15-12.00 Mingel och lunch på Hansson & Hammar

Föreläsare

Lars Bergström

Lars Bergström

IKSU Sport

Lars tog examen 2009 på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Han jobbar som fysioterapeut och personlig tränare på en av norra Europas största träningsanläggningar, IKSU Sport i Umeå. För SISU föreläser och utbildar han om åldersanpassad fysisk aktivitet, akut skadeomhändertagande och knäkontroll. Lars gästspelar även som fysioterapeut på Fråga doktorn i SVT och är aktiv inom innebandy på elitnivå som tränare, fystränare och tidigare även som spelare.

Joel Dynesius

Joel Dynesius

Region Västerbotten, Ungdoms- och vuxenhabiliteringen råd och stöd

Joel tog examen 2012 på fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Han har sedan dess bland annat drivit egen mottagning, arbetat inom primärvård, medicin, hjärtrehabilitering och de senaste åren inom habilitering. Han arbetar just nu på ungdoms- och vuxenhabiliteringen i Umeå med en stor bredd av patienter med rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och autism. Rollen är framför allt rådgivande där man arbetar kring alla delar av livet där den fysiska hälsan har betydelse. Arbetet är ofta teambaserat och ställer höga krav på kreativitet och flexibilitet.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Fysioterapeut

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga