Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Energiteknikingenjör

Om du läser till Energiteknikingenjör på Umeå Universitet och vill veta mera om hur din framtida arbetsmarknad ser ut, anmäl dig då till detta event!

Information

När:

February 22, 2021

kl. 

15.00

16.30

Var:

Digitalt

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Vill du veta vad det innebär att jobba på Vitec, Metsä Board eller Miljö eller Vatten i Örnsköldsvik? Om du läser Energiteknikingenjör på Umeå Universitet och vill veta mera om hur din framtida arbetsmarknad ser ut, anmäl dig då till detta event!

Talare:

Tobias Brändström, Vitec

Jenny Persson Lindberg, MIVA

Tobias Rudh, Metsä Board

Program

Moderatorn hälsar välkommen till dagen.

Vi inleder programmet med att talarna berättar om sin karriärresa och efter varje talare har ni möjlighet att ställa frågor.

Efter talarprogrammen anordnas ett digitalt mingel där deltagarna har möjligt att träffa varandra och talarna.

Föreläsare

Tobias Brändström

Tobias Brändström

Vitec

Tobias arbetar på Vitecs huvudkontor i Umeå och har studerat Teknisk Fysik på Umeå universitet, med inriktningarna beräkningsfysik och industriell statistik. Han arbetar med fjärrvärme och med hjälp av Vitecs mjukvaror hjälper han kunder med att både hålla koll på deras fjärrvärmenät och att utföra beräkningar. Hans kunder är mestadels energibolag och konsultfirmor, de flesta i Sverige men även ett antal utomlands. Han jobbar mestadels med ett GSS (Grid simulation system) vid namn NetSim men även med flera olika GIS-system (Grid Information System). Hans tjänst är uppdelad i konsulting, utveckling och utbildning.

Jenny Persson

Jenny Persson

MIVA

Jenny är en projektledare som främst har arbetat med kraftvärmerelaterade projekt under sina år som teknisk konsult och då främst vid produktionsanläggningar. Sedan ett år tillbaka arbetar Jenny på MIVA (Miljö och Vatten) i Örnsköldsvik som projektledare. Projektledning och koordinering, framtagning av tekniska underlag, upphandling av processutrustning, utredningar, produktionsoptimering och energikartläggning är några av de områden Jenny arbetat med. De större projekt som hon deltagit i är uppförande av en ny rökgaskondenseringsanläggning, projektledning av en ny oljebehandlingsanläggning, upphandling av ångturbin och förprojektering av ett avfallseldat kraftvärmeverk. Hon har även drivit ett konverteringsprojekt där befintligt oljebaserat värmesystem för storskalig varmhållning byttes ut.

Tobias Rudh

Tobias Rudh

Metsä Board

Tobias Rudh är utbildad civilingenjör i Energiteknik från Umeå Universitet och arbetar som driftingenjör på Husum pulp AB, dvs. massabruket, vid Metsä Boards integrerade kartong- och massafabrik i Husum norr om Örnsköldsvik. I sin roll arbetar han med att utveckla och optimera processer och produktion mot en högre effektivitet. Han har tidigare arbetat som energiingenjör på både Blyberg Sveg Timber AB och Metsä Board.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Energiteknikingenjör

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

Kommande Jobbsnack

April 24, 2024

09.00

12.00

Systemvetenskapliga programmet & Beteendevetenskapliga programmet

Läser du på Systemvetenskapliga programmet eller Beteendevetenskapliga programmet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga