Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Datavetenskap och Teknisk datavetenskap

Inspiration och kunskap om arbetsutsikter i Umeåregionen för dig som läser teknisk datavetenskap eller datavetenskap.

Information

När:

October 11, 2023

kl. 

09.00

12.00

Var:

Hörsal MA121, MIT-huset

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Vill du få Inspiration och kunskap om arbetsutsikterna i Umeåregionen för dig som läser Civilingenjörsprogrammet i teknisk datavetenskap eller Kandidatprogrammet i datavetenskap? Välkommen att delta på Jobbsnack.

Eventet avslutas med att vi bjuder på lunch.

Klicka på ”Anmäl dig” nedan, senast den 8 oktober.

Hoppas vi ses!

Program

Preliminärt program

09.00-09.15 Välkommen, detta är Umeåregionens arbetsmarknad

09.15-09.45 Talare 1

09.45-10.15 Talare 2

10.15-10.30 Paus och mingel

10.30-11.00 Talare 3

11.00-11.15 Summering och avslutning

11.15-12.00 Lunch och mingel

Föreläsare

Jonatan Öberg

Jonatan Öberg

BAE Systems Hägglunds

Jonatan tog examen 2022 från Teknisk datavetenskap vid Umeå universitet och har sedan dess jobbat med mjukvaruutveckling på BAE Systems Hägglunds. Han lockades av möjligheten att arbeta med spetsteknologi i en omväxlande miljö där utvecklingen av framtidens militära fordonsystem står i fokus. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Främsta produkterna är medeltunga stridsfordon(CV90) och bepansrade terrängfordon (BvS10).

Andreas Johansson

Andreas Johansson

Sogeti

Andreas jobbar som utvecklare/mjukvaruarkitekt på Sogeti och har jobbat inom branschen i flera år. Han har examen från kandidatprogrammet i Datavetenskap och bara timmar efter han skrev sista tentan flyttade Andreasutomlands för att börja jobba som utvecklare. Andreas tog examen 2012 och har sedan gjort en karriärresa via Vindels kommun, Hatteland Computer, CGI, Alten, Storytel, If försäkringar och är nu på sin andra sväng på Sogeti. Genom sin karriär har han fått goda erfarenheter av att jobba både ensam och i distribuerade grupper på internationell nivå. Som utvecklare har han fått vara med från planering och skapande av arkitektur av system till färdig produkt och underhåll. Oavsett karriär så kommer vi mötas av olika utmaningar. Vi kommer vinna vissa och misslyckas med andra. Andreas kommer prata om det absolut viktigaste (enligt han) i karriären: konsten att misslyckas.

Buster Hultgren Wärn

Buster Hultgren Wärn

Tietoevry

Buster berättar om sin resa från kårhus till kontorsstol. Han läste Kandidatprogrammet i datavetenskap och tog examen 2020.
Vad gör Telekom-branschen till en spännande och samhällsviktig arbetsplats? Vilka färdigheter bör du som student satsa på? Vad letar vi som arbetsgivare efter dig som potentiellt nyanställd? Vad är meningen med livet? Bör jag gå med i sektionens styrelse? Dessa frågor kommer Buster att prata om genom sina insikter efter att ha studerat i tre år och snart jobbat i tre år. Från livet i Stockholm till rollen som systemutvecklare på Tietoevry i Umeå, samt tips för en framgångsrik karriär och ett balanserat privatliv.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Datavetenskap och Teknisk datavetenskap

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

Kommande Jobbsnack

April 24, 2024

09.00

12.00

Systemvetenskapliga programmet & Beteendevetenskapliga programmet

Läser du på Systemvetenskapliga programmet eller Beteendevetenskapliga programmet? Välkommen att träffa alumner som berättar om sin karriärresa.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga