Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Civilingenjör teknisk fysik

Kom och lyssna på alumner från ditt program som berättar om karriärmöjligheter i Umeåregionen.

Sista anmälningsdag är den 2 november.

Information

När:

November 7, 2022

kl. 

09.00

12.00

Var:

Umeå universitet, Universitetsledningshuset - lokal Triple Helix

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Läser du teknisk fysik vid Umeå universitet? Ta chansen att lyssna till alumner från ditt program som berättar om sin karriärresa från examen till idag. Du får även höra om olika arbetsgivare som finns i Umeåregionen och hur regionens arbetsmarknad ser ut.

Vi avslutar förmiddagen med en härlig lunchbuffé.

Välkommen att anmäl dig senast den 3 november.

Program

9.00-9.10 - Välkommen, arbetsmarknaden i Umeåregionen

9.10-9.40 – Talare från företag 1

9.40-9.55 - Paus

9.55-10.25 – Talare från företag 2

10.25-10.55 – Talare från företag 3

10.55-11.00 - Sammanfattning och avslut

11.00-12.00 - Mingel och lunchbuffé

Föreläsare

Martin Båtsman

Martin Båtsman

twoday

Martin har studerat teknisk fysik vid Umeå universitet och tog examen 2004. Han arbetar som konsultchef på twoday kontor i Umeå, och konsulterna i hans team implementerar den egna produkten INSIKT i nära samarbete med kunder och kollegor. INSIKT är ett beslutstödssystem som hjälper kunder att analysera och optimera sin verksamhet.  twoday har kunder inom många olika branscher såsom fastigheter, hotell/restaurang, myndigheter och industri. Martin har tidigare jobbat som konsult på Teknikhuset och Sogeti.

Joakim Mörk

Joakim Mörk

Algoryx

Joakim tog examen från Teknisk fysik från Umeå universitet 2010, och har sedan dess jobbat med fysik simuleringar på flera olika företag i Umeå. Efter att ha provat flera roller inom utveckling av fordonssimulatorer har han specialiserat sig på ingenjörsmässiga tillämpningar och simuleringar på Unity-plattformen. Resor, inflytande över projektplanering och djupdykning i intressanta algoritmer är inslag i arbetet som hållit kvar fokuset på simulatorer och realtidsfysik - ett område som ofta bryter av mot industrins etablerade arbetssätt och skapar nya möjligheter.

Sandra Ålstig

Sandra Ålstig

Algoryx

Sandra gjorde sitt exjobb på Algoryx 2014 där hon jobbade med att simulera hydrodynamiska effekter på objekt med godtycklig form. Hon lockades av kombinationen av problemlösning, programmering och innovation och blev kvar som forsknings- och utvecklingsingenjör där hon jobbar med allt ifrån mjukvaruutveckling av deras fysikmotor till projektledning. Hon har varit inblandad i en rad olika projekt som har handlat om bland annat hydrodynamik, robotik och energikonsumtion.

Linus Beccau

Linus Beccau

Knightec

Linus jobbar på Knightec som är ett konsultföretag inom digitalisering och produktutveckling. Han pluggade teknisk fysik på Umeå universitet och inriktade främst sina studier på sensorteknik. På Knightec har han jobbat som mjukvaruutvecklare i flera projekt och är även med och driver Knightecs spetskompetens område (SPO) inom vision och machine learning. Som en del i SPOt handleder han exjobb, projektarbeten och jobbar för att främja samarbete mellan Knightec och universitetet.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Civilingenjör teknisk fysik

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga