Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Fysioterapeuter

Nu får du som fysioterapeut chansen att möta yrkesverksamma inom ditt område som arbetar i Umeå och Örnsköldsvik

Information

När:

November 26, 2020

kl. 

15.30

17.30

Var:

Rex Umeå, Rådhustorget 1

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Nu ger vi dig som läser till fysioterapeut chansen att möta yrkesverksamma inom ditt område som arbetar i Umeå och Örnsköldsvik, så de kan berätta hur de tog sig dit de är idag samt vad de egentligen gör på dagarna. Allt för att du ska få en försmak för vad din framtida karriär kan innehålla samt vilka roliga och intressanta företag och organisationer det finns i Umeå och Örnsköldsvik. Sista anmälningsdag är 21 november!

Vi följer regler och rekommendationer från myndigheter angående Covid-19 och antal deltagare och genomförande mm kommer att förändras därefter. Lokalen och eventet kommer att anpassas för att säkerställa att avstånd mellan deltagarna hålls. Handsprit kommer att finnas tillgängligt. Max50 personer kommer delta på eventet.

Som deltagare är det viktigt att du:

  • stannar hemma om du är sjuk
  • tvättar dina händer
  • håller avståndet

Program

Preliminärt program

15.30-15.45 Introduktion

15.50-16.20 Talare 1

16.25-16.55 Talare 2      ​

17.00-17.30  Talare 3      

17.30 Lättare förtäring under Coronasäkrade former

Föreläsare

Daniel Papacosta

Daniel Papacosta

Papacosta Fysioterapi & Idrottsmottagning

Daniel är utbildad fysioterapeut och tog sin examen vid Umeå universitet 2009. Därefter gick han en Masterutbildning i Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) vid Luleå tekniska universitet.

Efter utbildningen har Daniel arbetat inom både offentlig och privat hälsocentral. Han har också jobbat inom idrottslig verksamhet både med Umeå FC och Sisu idrottsutbildarna. 2017 startade han egen praktik och driver nu Papacosta Fysioterapi & Idrottsmottagning AB. Han är dessutom lärare i Ortopedisk Manuell Terapi och har kursverksamhet i Umeå.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Fysioterapeuter

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga