Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få den bästa surfupplevelsen, vänligen uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Energiteknik & Teknisk fysik

Om du läser Energiteknik eller Teknisk fysik på UmU och vill veta mera om hur din framtida arbetsmarknad ser ut, anmäl dig då till detta event!

Information

När:

November 18, 2020

kl. 

15.30

17.30

Var:

Rex Umeå, Rådhustorget 1

Detta Jobbsnack har redan ägt rum, och går inte att anmäla sig till.

Information

Vill du veta vad det innebär att jobba på Nasdaq, Vitec, Miljö eller Vatten i Örnsköldsvik? Om du läser Energiteknik eller Teknisk fysik på Umeå Universitet och vill veta mera om hur din framtida arbetsmarknad ser ut, anmäl dig då till detta event! Sista anmälningsdag är den 13 november.

Talare:

Oskar Jansson, Nasdaq

Tobias Brändström, Vitec

Jenny Persson Lindberg MIVA

Vi följer regler och rekommendationer från myndigheter angående Covid-19 och antal deltagare och genomförande mm kommer att förändras därefter. Lokalen och eventet kommer att anpassas för att säkerställa att avstånd mellan deltagarna hålls. Handsprit kommer att finnas tillgängligt. Max50 personer kommer delta på eventet.

Som deltagare är det viktigt att du:

-stannar hemma om du är sjuk

-tvättar dina händer

-håller avståndet

Program

Preliminärt program:

15.30-15.45 Introduktion

15.50-16.20 Talare 1

16.25-16.55 Talare 2      ​

17.00-17.30 Talare 3      

17.30 Lättare förtäring under Coronasäkrade former

Föreläsare

Tobias Brändström

Tobias Brändström

Vitec

Tobias arbetar på Vitecs huvudkontor i Umeå och har studerat Teknisk Fysik på Umeå universitet, med inriktningarna beräkningsfysik och industriell statistik. Han arbetar med fjärrvärme och med hjälp av Vitecs mjukvaror hjälper han kunder med att både hålla koll på deras fjärrvärmenät och att utföra beräkningar. Hans kunder är mestadels energibolag och konsultfirmor, de flesta i Sverige men även ett antal utomlands. Han jobbar mestadels med ett GSS (Grid simulation system) vid namn NetSim men även med flera olika GIS-system (Grid Information System). Hans tjänst är uppdelad i konsulting, utveckling och utbildning.

Oskar Jansson

Oskar Jansson

Nasdaq

Oskar gick teknikprogram med ingenjörsinriktning under gymnasiet och blev sedan, efter en termin på Öppen Ingång, del av Teknisk Fysiks årgång F07. Studierna varvades med studentaktiviteter och arbete på kårhuset och kurserna under de senare åren bestod av kurser från rymd- och kvantprofilerna.

Efter examen började han som trainee på fintech-företaget Cinnober. De byggde system inom finansiell infrastruktur, t.ex. börssystem, och blev 2019 uppköpta av NASDAQ. Idag jobbar han på NASDAQ som utvecklare och riskexpert, en roll som blandar programmering och finansiell modellering.

Jenny Persson

Jenny Persson

MIVA

Jenny är en projektledare som främst har arbetat med kraftvärmerelaterade projekt under sina år som teknisk konsult och då främst vid produktionsanläggningar. Sedan ett år tillbaka arbetar Jenny på MIVA (Miljö och Vatten) i Örnsköldsvik som projektledare. Projektledning och koordinering, framtagning av tekniska underlag, upphandling av processutrustning, utredningar, produktionsoptimering och energikartläggning är några av de områden Jenny arbetat med. De större projekt som hon deltagit i är uppförande av en ny rökgaskondenseringsanläggning, projektledning av en ny oljebehandlingsanläggning, upphandling av ångturbin och förprojektering av ett avfallseldat kraftvärmeverk. Hon har även drivit ett konverteringsprojekt där befintligt oljebaserat värmesystem för storskalig varmhållning byttes ut.

Anmälan

Jobbsnack hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in dessa uppgifter för att kunna administrera din förfrågan och för att kunna kommunicera med dig i relation till detta och vid framtida event kopplat till din utbildning. Du kan närsomhelst återkalla dina personuppgifter eller få information om vilka uppgifter som vi har registrerat genom att kontakta oss.
Tack! Vi har nu mottagit din anmälan.
Oj! Något gick fel, dubbelkolla så att alla fälta är rätt ifyllda.

Anmälan till 

Energiteknik & Teknisk fysik

 är nu stängd. Kontakta oss för mer information.

No items found.

Kommande Jobbsnack

Just nu finns det inga kommande Jobbsnack.

150 företag

Har redan engagerat sig i Co-Talk

2200 studenter

Över 2200 studenter har varit delaktiga